2014 Radyo Tema (Yeni) – Profesyonel Radyo Sitesi

2014 Radyo Teması Yeni:

Webmasterler İçin Gelişmiş – ASP Radyo Sitesi

%100 Tema Renk değiştirme özelliği

Örnek Radyo Sitesi:

www.RadyoPower.Net

FİYAT: 1250,00 TL yerine 499,00 TL 

profesyonel-radyo-sitesi-teması

A- En Gelişmiş İçerik Yönetimi: ÖZELLİKLER:

1-Haberler Bölümü: haber ekle, düzenle, silme
2-Duyurular Bölümü: Duyuru ekle, düzenle, silme
3-Videolar Bölümü: Video ekle, düzenle, silme
(Youtube ile Kolayca Video Ekleme Özelliği, Masaüstünden video yükleme özelliği)
4-FotoGaleri Bölümü: Fotogaleri için kaegori ekleme silme düzenleme işlemleri, her kategori için resim ekleme silme ve düzenleme özelliği
5-Yayın Akışı Bölümü: Tüm günler için ayrı ayrı saat dilimlerine göre programcıların saatlerini kolayca ayarlayabilirisniz.
6-Anket Bölümü: Radyonuz için kolayca anketler oluşturabilir, düzenleyebilir ve silebilriisniz.
7-Radyo Top10 Bölümü: radyonuz için top10 uygulaması , top 10 listesi müziklerini youtube ile ekleme, her tp10 listesini ayrı fotoğraflandırma ve sıralama görünümü sayfasıdır.
8-Programlar Bölümü : Radyonuzda yayın yapan djleriniz için programlarını tanıtma bölümü, programları ile ilgili detaylı bilgi ve fotoğraflarını paylaşabilirler.
9-Programcılar Bölümü: Radyonuza özel programcılar bölümü radyonuzda yayın yapan djlerinizin resimli olarak radyo ile ilgili döküman sayfasıdır.
10-Albümler Bölümü: Radyonuz da haftanın albüm kapağı ve albüm sayfası ile ilgili detaylı bilgi vereceğiniz sayfadır.
11-Biyografi Bölümü: Radyonuza özel biyografi sayfasında haftanın biyografisini yayınlayabilir silebilir ve düzenleyebilirisniz.

B) RADYO SİTESİ MODÜLLER BÖLÜMÜ:
1- Canlı Yayın Modülü: Radyonuzda canlı yayında olan radyo programcınız veya djinizin fotoğrafı ve saati ile görsel bir eklenti. Yayın otoda olduğunda oto dj olarak gösterme modülü.
2- Radyo reklam Modülü: Radyonuz da süper bir reklam uygulaması 5 adret reklam ekleme eklentisi, bu eklenti ile radyonuzda 5 adet reklamı ister gizeleyebilir isterseniz de tekrar aktif edebilirisniz. Reklamlarınızı resim, slayt, yazı, kod ve flash olarak kolayca ekleyebilirisniz.
3-Üst menü yönetimi modülü: radyonuzun üst menüsünde bulunan Anasayfa, Sohbet, Programlar, Programcılar, Yayın Akışı, Haber Arşivi, Hakkımızda, Sitene Ekle, Dj Ol, Fotoğraflar, Videolar, İletişim gibi sayfa isimlerini kolayca yönetim panelinden değiştirebilir , silebilir ve sıralamasını kolayca değiştirebilirisniz.
4- Eklenti linkler Modülü: Eklenti linklerinden radyonuzu cep telefonu ile dinleme, iphone ile dinleme, istek paneli , facebook, twitter, google plus, youtube gibi eklentileri panelden kolayca ekleyebilir silebilir değiştirebilir veya yeni bir eklenti ekleyebilirisniz.

C) RADYO SAYFALAR MODÜLÜ:
1- Sohbet Sayfası
2- Radyomuz Sayfası
3- Sitene Ekle Sayfası
4- İletişim sayfası
5- Sayfa Üstü Tasarımı
6- Site kapalı Sayfası Tasarım

Tüm sayfalarda Kolayca html kod koyabilir, renklendirebilir word gibi kolayca kullanbilirisiniz.

D) RADYO İSTEK PANELİ: radyo istek paneli ile kolayca radyonuzda istek yapılan mesajlar radyo sitenizin yönetim panelinde onaysız olarak gözükür. mesajlarınızı onayladığınız da sitenizin ön sayfasından geçer.

E) RADYO SİTE AYARLAR BÖLÜMÜ:
1-Site Ayarları: Radyo sitenizin genel ayarlarını, keywordlarını, metataglarını, twitter kodunu, facebook kodunu, ve benzeri özellikleri buradan düzenleyebilirisiniz.
2-Panel şifresi değiştirme: radyo panelinizin şifresini kolayca sitenizden değiştirebilrisiniz. Tüm şifreleme sistemleri MD5 ile yapılmaktadır. radyonuzu hack ve saldırılardan kolayca koruyabilirisniz.
3-radyo istatistikler Bölümü: Günlük Hit Dökümü | Hit Gönderen Siteler | Günlük Gelen Dökümü | İp Dökümü gibi birçok site istatistiklerini buradan takip edebilirsiniz.
4- Dj ekleme, Admin Ekleme, Editör Ekleme Bölümü ile radyonuzda kolayca şifreleri değiştirebilirsiniz.

RADYO POWER teması ile birlikte 5 paketi tek bir fiyat ile satın alabilirisiniz.

1- Radyo Web tasarım görünümü
2- Sınırsız Radyo Hosting
3- 10 GB autodj Paneli
4- Radyo Domain ( isim tescili)
5- Radyo Web Hosting

RADYO TEMASINIZLA BİRLİKTE “SINIRSIZ RADYO HOSTİNG” ücretsiz olarak verilmektedir. 10 GB mp3 yükleme alanı bulunmaktadır. Radyonuza özel sınırsız trafik verilemektedir.

 

Etiketlenmiş , , , , , , , , , , , , , , , .Yer işareti koy permalink.

2 Responses to 2014 Radyo Tema (Yeni) – Profesyonel Radyo Sitesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir